4avdar4eto wrote:vyara wrote:Доволна ли си?
![]()
![]()
Ще се боря за тая снаха
Ма то с таквиз свати като вас! На кого по-напред! Ще организираме турнир!
![tongue [tongue]](./images/smilies/tongue.gif)
Moderator: Adm
4avdar4eto wrote:vyara wrote:Доволна ли си?
![]()
![]()
Ще се боря за тая снаха
vyara wrote:Ма то с таквиз свати като вас! На кого по-напред! Ще организираме турнир!![]()
И, о, чудо, чете!! ![beglec [running]](./images/smilies/th_running1.gif)

4avdar4eto wrote:vyara wrote:Ма то с таквиз свати като вас! На кого по-напред! Ще организираме турнир!![]()
Полуголи в калта след тест за айкю??![]()
Ох, вече е съвсем оф, ама големият ми син ми днес ме пита по скайпа на колко градуса се се пекат целуфки. Че аз отде да знам бе, питай чичко Гугъл!!!И къщата една подредена.... Хубаво е да има жени наоколо.. Така де, да им направя реклама, а средният вече може поне 5 ястия, и го чака турнир по баскетбол!!
И, о, чудо, чете!!
Ако трябва да се върна на темата, тяхното поколение ще е с по-малко кризи от нашето, а техните деца дано са ги превъзмогнали!! Гледам големия и приятелите му, те са абсолютно аполитично и тотално .. ох, не материално, ама да го кажем про-капиталистически ориентирани. Не всички, единици, другите слушат фолк и искат да живеят такъв живот. Много се надявам, че първите са правите
Много истини има в това стихотворение, много...![[fobos] [k_shock]](./images/smilies/k_shok.gif)

4avdar4eto wrote:Сете, някак твоята тема и разговорите вкъщи за Вапцаров се преплетоха... И почнах да рецитирам на глас, за удивление на наследницитеМного истини има в това стихотворение, много...
http://www.litclub.com/library/bg/vapcarov/pesen.htm
Песен за човека е това, а аз много обичам Вапцаров ... и за моя изненада го помня!!
vyara wrote:4avdar4eto wrote:vyara wrote:Не, аз ще си я нарисувам с текстилна боя. Искам да е по мой образ и подобие.
Хихихи, готино, у нас е пълно с всякакви рисувани тениски... Да не си помислиш, че са с цветенца
Вяра отсега рисува модни линии. Даже сама си е измислила марката, без дори да знае какво е марка. Кръстила я е Нар.
Впрочем не знаеше и нар какво е. Случайно се изненада веднъж на пазара, че нарът има като нейното име.
![boec [44rd8r5]](./images/smilies/44rd8r5.gif)
![boc boc [Dofturkata]](./images/smilies/Nurse_by_Little_Vampire.gif)
doktorka wrote:гледах вчера моя племенник, който е чаровник , много талантлив и ..левичар.
и си помислих, Вяра и тя ли е левичарка?
п.с. Чаве,аз вяра съмя заплюла за Марко- ше ме прощаваш.
fotko wrote:таз тема май трябва да се преименува на "Кризите на поколенията".
![punish [punish]](./images/smilies/punish.gif)
[/quote]
една какво?, цалиффка, паста шоколадова, водна боичка по носа, обувка по муцуната? мм?![]()
че къде има поколения без кризи?

doktorka wrote:гледах вчера моя племенник, който е чаровник , много талантлив и ..левичар.
Яде, рисува, "пише" с лявата![mosking [mosking]](./images/smilies/mosking.gif)

4avdar4eto wrote:doktorka wrote:гледах вчера моя племенник, който е чаровник , много талантлив и ..левичар.
...и "син" ти засега е левичарЯде, рисува, "пише" с лявата
Хубу, де, аз затуй предложих бой по бански в калта
![hmmm [hmmm]](./images/smilies/39.gif)
amaranta wrote:doktorka wrote:гледах вчера моя племенник, който е чаровник , много талантлив и ..левичар.
Моя син е левичар. Де да го знам колко е талантлив и т.н. е да, има един безспорен талант - може да ме вбеси, направо да ме изкара от кожата, както никой друг на тоя свят. Що ли ми се е паднал такъв?!
set wrote:...
Защо се вбесяваш?
![cry [cray]](./images/smilies/cray.gif)
amaranta wrote:set wrote:...
Защо се вбесяваш?
ох, все намира какво да каже или направи, особено, като е в издънка:
увърта, обвинява другите, измъква се, натапя някой друг, философства...напоследък го хванах и да лъже 2 пъти - вбеси ме не толкова самата лъжа, ами факта, че е първото, което му хрумва веднага, на секундата, и лъготи хич без да му мигне окото. Ох, пак се ядосах, само докато го напиша това.

amaranta wrote:set wrote:...
Защо се вбесяваш?
ох, все намира какво да каже или направи, особено, като е в издънка:
увърта, обвинява другите, измъква се, натапя някой друг, философства...напоследък го хванах и да лъже 2 пъти - вбеси ме не толкова самата лъжа, ами факта, че е първото, което му хрумва веднага, на секундата, и лъготи хич без да му мигне окото. Ох, пак се ядосах, само докато го напиша това.
set wrote:
Нееее, не се ядосвай!
Слушай сега.
Седни с него и говори като с възрастен.
Кажи му, че когато лъже винаги го хващаш. И няма смисъл.
Опитай се да му изградиш комфорта да обсъждате ситуациите заедно.
При нас редовно се случваше да ме послъгва. Докато не му показах сходна ситуация с брат му. Тогава се смяхме заедно. Дори се хвана за главата колко е лесно човек да бъде заловен в лъжа или увъртане.![]()
Според мен се натоварваш защото вървиш само по утъпкания път.
Свий на дясно.
Що не от ляво?! amaranta wrote:....
Както и да е - ще се пробвам от дясно...Що не от ляво?!
![cute [acute]](./images/smilies/acute.gif)
amaranta wrote:Моя син е левичар. Де да го знам колко е талантлив и т.н. е да, има един безспорен талант - може да ме вбеси, направо да ме изкара от кожата, както никой друг на тоя свят. Що ли ми се е паднал такъв?!
/ Обаче оня ден много сериозно му се ядосах, за пълна глупост /спрял парното, щото му горещо, а аз разчитам да съхнат дрехи и... не ми казал/, но после си дадох сметка... И ми стана криво, щото то реве с едни огромни сълзи, а аз нервна и уморена, просто си изпуснах нервите
А всъщност напоследък само имам поводи да се гордея с него, още ми е гузно за тая ми реакция ![blush1 [blush]](./images/smilies/blush.gif)

set wrote:При нас редовно се случваше да ме послъгва. Докато не му показах сходна ситуация с брат му. Тогава се смяхме заедно. Дори се хвана за главата колко е лесно човек да бъде заловен в лъжа или увъртане.![]()
На 23 г. бях, стаж в 5-ти курс. Едва тогава си дадох сметка от катедрата и дъската как се вижда ВСИЧ-КО!!! Кой спи, кой преписва, коя си пили ноктите, кои играят сантасе.. Стана ми ужасно смешно и си дадох сметка колко сме се заблуждавали с години, че ... не ни виждат и колко толерантни са били учителите!! Много пъти съм го казвала на моите, да имат едно наум, всичко се вижда и всичко някой ден излиза на бял свят. Е, може би не съвсем всичко, но ...
Пък аз ги познавам по очите, когато се опитват да ме лъжат и почвам да задавам разни въпроси и .. ги обърквам 

4avdar4eto wrote:set wrote:При нас редовно се случваше да ме послъгва. Докато не му показах сходна ситуация с брат му. Тогава се смяхме заедно. Дори се хвана за главата колко е лесно човек да бъде заловен в лъжа или увъртане.![]()
Сете, припомни ми .. га бях даскалицаНа 23 г. бях, стаж в 5-ти курс. Едва тогава си дадох сметка от катедрата и дъската как се вижда ВСИЧ-КО!!! Кой спи, кой преписва, коя си пили ноктите, кои играят сантасе.. Стана ми ужасно смешно и си дадох сметка колко сме се заблуждавали с години, че ... не ни виждат и колко толерантни са били учителите!! Много пъти съм го казвала на моите, да имат едно наум, всичко се вижда и всичко някой ден излиза на бял свят. Е, може би не съвсем всичко, но ...
Пък аз ги познавам по очите, когато се опитват да ме лъжат и почвам да задавам разни въпроси и .. ги обърквам

set wrote:Много е важно да знаят че има контрол. И безотговорното поведение не се толерира
Говорим си сега с големия за шрифтове и дизайн, той ми разказва, показва, допитва се.. Спорим, гледаме, обясняваме си.. Апропо, това е най-отговорният 16-годишен, когото познавам
И изведнъж среден казва: А искате ли да видите какво лого на училището направих??
Паднахме с брат му! Лого??? - Ми да, такава задача имаме! /нали и той е паралелка дизайн/
![smeh [24roll]](./images/smilies/24.gif)

![comp [comp1]](./images/smilies/10294.gif)
![Arni [Arni]](./images/smilies/_ohnoesrambo__by_Mrichston.gif)
![comp [comp1]](./images/smilies/10294.gif)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest